Om emotion

Emotion är ett teknikbolag med mer än 16 års erfarenhet och ett starkt fokus på e-handel. Vi är fysiskt lokaliserade i Litauen med kontor i Sverige och erbjuder vi våra tjänster till de största onlinebutikerna i Sverige.

Arbeta med Emotion

Starkt lag

På Emotion är vi stolta över vad vi uppnår som ett team och litar på våra unik talanger för att uppnå gemensamma mål.

Lärande organisation

Kontinuerlig utveckling är en av våra nyckelvärden. Varje vecka utmanar vi varandra att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Starkt fokus

Under åren har vi skapat vår expertis inom e-handel. Vi är bra på det. Vi kan därför ta på oss utmaningar som andra inte vågar.

Stora projekt

Vi ser den stora bilden. Vi ser hur en aspekt av er online-verksamhet påverkar den andra och vad som behöver göras för att uppnå symbios.

Internationella

Majoriteten av våra kunder befinner sig i Skandinavien men vi är alltid bara millisekunder bort. Tack vare Slack och Google Hangouts.

Skandinavisk personal

Vi har personal i Sverige med operativ erfarenhet av e-handel och förstår den skandinaviska marknaden på ett bredare sätt än vad en vanlig konsult kan göra.

Våra projekt och teknologier

Vårt team har många års erfarenhet och gränslös kunskap med följande teknik: Magento, Symfony, Laravel, Akeneo, AWS, Docker, ELK stack, Vue.js.

16 års

ERFARENHET


Vi har bevittnat tryckets nedgång och det digitala mediets uppgång. Vi har sett mobiltelefonerna gå från 1% av internettrafiken till 65%.

> 18M

besökare


190 miljoner är antalet besökare som 2 av våra största klienter hade förra året.

575 000

kort


En Fintechlösning vi har utvecklat har gett ut över 575000 kreditkort sedan början.

Vår HR-avdelning hittar de bästa talangerna för att ha ett så brett utbud av tjänster som möjligt för våra kunder och partners.
Associate Developer
Professional Developer
Professional JavaScript Developer
zend
csm
comptia