E-handel i världsklass

Emotion har sedan 2004 varit en marknadsledande leverantör av e-handel med kunder bland de största onlinebutikerna i Skandinavien. Vi arbetar både med nyetableringar av butiker och uppgraderingar av etablerade butiker.

Vårt fokus är att skapa den perfekta upplevelsen för era kunder och ett sömlöst flöde inom ert företags infrastruktur utan slöseri.

Vi är mer än en leverantör. Vi är er partner som hjälper er hela vägen från idé till verklighet.
Våra system för e-handel
magento

Magento

Magento lämpar sig för små och medelstora företag som är eller vill etablera sig online. Magento är det snabbaste sättet att komma igång med tusentals färdiga integrationer och funktioner.
magento

Prestashop

Prestashop lämpar sig för mindre företag som vill etablera sig på ett enkelt sätt online. Ett system för er som har en färdig webbhotells- lösning och är redo för att ta nästa steg.

Prestashop är också ett bra val för er som har en lägre budget och utan behov av ett avancerat API.
magento

Sylius

Sylius är för er som har krav på att kunna skräddarsy användarupplevelsen på ett en helt annan nivå. Sylius är ett kraftfullt verktyg för medel till stora företag som har särskilda krav på tillämpningar.
Skall vi tänka högt tillsammans? Hör av dig!
Jimmy Ingvarsson (Country Manager)
phone +46 (0)79-313 92 65
manager

Vad vill ni ha hjälp med?

Oavsett vad ni behöver ha hjälp med så har Emotion experter inom alla områden. Har ni växt ur ert nuvarande e-handelssystem eller vi etablera er online kan vi redan från start hjälpa er att skapa eller se över en karta över ert framtida system och vilka mål som skall nås. Med en översikt skapar ni prioriteringar över de delar som är mest nödvändiga eller värdeskapande och rymmer sig inom er budget.

E-handelslösningar

Starta ny ehandel

Är ni ett nyetablerat eller etablerat företag som för första gången skall lansera e-handel? Vi har erfarenheten och kan ge er råd om allt ni behöver tänka på även på ett helt annat plan än det tekniska.

Ta e-handeln till nästa nivå

Har ni nått en ny nivå som ställer nya och högre krav på funktioner, system och flöden. Tillsammans tar vi fram en plan för att eliminera er växtvärk på en effektivt och smidigt sätt.

Multikanalsförsäljning

Utnyttjar ni inte möjligheten eller har problem med att skapa en multikanal försäljning så är vi rätt partner för er. Oavsett om ni vill skapa kanal mot ett annat land eller mot en marknadsplats så kan vi hjälpa er med best practice.

Migrering

Migrera till Magento 2

Den 30e Juni 2020 slutade Magento att uppdatera sin första plattform. Vi har erfarenhet att migrera från Magento till Magento 2 på ett kostnadseffektivt, smidigt och säkert sätt.

Migrering av data

Att flytta data mellan system kan vara krångligt. Vi kan hjälpa er att mapp och validera datan så att ni får en så smidig och felfri migrering som möjligt.

Etablering i nya kanaler

Etablering i nya länder

Att etablera sig i andra länder har sina utmaningar. En stor del är hur man hanterar språkstöd både för själva e-handelslösningen och produkterna. Vi har erfarenheten och kan hjälpa er.

Marknadsplatser

Att skapa ett flöde som är fritt från manuell hantering kan vara svårt. Vi kan hjälpa er med rätt verktyg för att koppla era produkter mot marknadsplatser som Amazon, Fyndiq, CDON eller Tradera

Läs mer om vår integration för Amazon.se.

B2B, B2C eller B2D

Oavsett vilket marknadssegment ni riktar er mot så har vi erfarenheten att hjälpa er. Kanske ni riktar er endast mot en målgrupp eller alla. Vi hjälper er att sätta upp system och processer för för ett optimalt flöde.

Oberoende tjänster

Road map

Behöver ni beslutsunderlag för att fortsätta er resa? Vet ni inte vad nästa steg är? Vi kan hjälpa er att komma vidare till nästa destination. Detta är helt oberoende om ni väljer att arbeta med oss eller någon av våra konkurrenter eller välja att anställa personal för att utföra arbetet.

Systemrevidering

Gör en revision för att kontrollera säkerhet, testa prestanda och att kod uppfyller gällande standarder. Detta ger er en oberoende utredning om hur era system, utvecklare och leverantörer uppfyller era krav.

Integrationer

Oavsett om ni behöver integrera en betalningslösning, ett PIM-system eller ert affärssystem så kan vi hjälpa er både under er beslutsprocess och själva integrationen. Läs mer om hur hur vi kan hjälpa er med att integrera era system

Betalningslösningar

Vi kan hjälpa er med vilken betalningslösning ni önskar. Är det dags för att se över er nuvarande betalningslösning så kan vi vara er diskussionspartner där vi tillsammans kan gå över fördelar och nackdelar med olika betalningslösningar

Frakt och logistik

Affärssystem ERP

Det stora steget till en sömlös digital omnikanal

Genom en väl planerad kundresa får era kunder den perfekta köpupplevelsen. Med en perfekt integrerad struktur minskar slöseriet i alla processer och ni kan fokusera på värdehöjande aktiviteter som ger fler besökare och högre avkastning.
ehandel scheme
Några visa ord
Tänk evolution och inte revolution. Genom att ta försiktiga steg mot målet med beprövade moderna metoder och steg för steg eliminera slöseri. Med slöseri menar vi alla steg i er verksamhet där onödigt arbete utförs eller onödiga kostnader skapas.

Har ni flera leverantörer idag? Välj Emotion som er enda leverantör! Med Emotion som er partner ser vi alla delar av er verksamhet tillsammans och är endast ett telefonsamtal bort.